Zprávy ze světa hospitality a gastrojobs

Přinášíme vám zajímavosti, novinky, rozhovory se zajímavými osobnostmi v oboru a další…

Rozhovor s osobností – Silvie Cindričová

Silvie vystudovala hotelovou školu v Opavě, po jejíž ukončení vedly její kroky do Švýcarska, kde absolvovala Vyšší odbornou školu hotelnictví a cestovního ruchu v Bellinzoně. Od té doby pracuje v hotelovém oboru s mezinárodním...

Recenze – restaurant Steakgrill

Do posledního místa zaplněné parkoviště a beznadějně plný dům. Obrazy, které se víkend co víkend opakují vně i uvnitř restaurantu Steakgrill na „staré teplické“. Vůně grilované kýty na přivítanou Už...

World Travel Market v Londýně

Přicházíme se zahraniční aktualitou, která je pro nás ovšem velmi výjimečnou, protože zde Česká republika oficiálně potvrdila svoji účast. World Travel Market proběhne začátkem listopadu, konkrétně 4. 11. – 6. 11. 2019 v Londýně....

Dotcomhotel konference v Praze

Přicházíme s pozvánkou na každoročně pořádanou událost od společnosti Pomáháme hoteliérům s názvem Dotcomhotel konference. Očekávaná akce proběhne hned ve dvou dnech podle příslušných jazyků. Konference v češtině se bude konat v úterý 19. 11. a...

Co je Headhunting

Headhunting je termín, který označuje záměrné vyhledávání pracovníků pro patřičné profese v rámci organizace, veřejného sektoru nebo soukromé firmy. Jde o pojem úzce spjatý s tzv. Direct Search. Direct Search neboli přímé...

Recence – Cucina

Jako Fénix povstalý z popela v nové kráse, tak se poděbradská Cucina, součást butikového hotelu Mammas, po rekonstrukci vepsala mezi dobré adresy u mnoha gourmetů Sympatická atmosféra současnosti Příjemná zahrádka v poklidném parku...

Rozhovor s osobností – Martin Kocourek

Martin Kocourek je jednatelem úspěšné hotelové společnosti a v osobním životě šťastným otcem dvou dcer. Za jeho skvělou kariérou stojí studium hotelové školy, pozice F&B manažera v Německu a mnoho dalšího… Jeho...

Recence – Na Rychtě Jestřebí

V turisticky atraktivních regionech naleznete mnohdy restaurace, které hřeší na početnou obec návštěvníků a vezou se na vlně prostřednosti. Útulná hospůdka Na Rychtě v Jestřebí ovšem tímto případem zdaleka není...

Rozhovor s osobností – Petr Manuel Ulrych

Dobrý den, Petře. Máme to štěstí, že Vás řadu let můžeme číst jako redaktora časopisu COT. Jak jste k této práci vlastně dostal? To je dlouhá – už víc jak...