Zprávy ze světa hospitality a gastrojobs

Přinášíme vám zajímavosti, novinky, rozhovory se zajímavými osobnostmi v oboru a další…

Víte, jak vysoké máte IQ?

Agentura Dream Job s.r.o. tento týden přináší pár tipů na internetové stránky, kde si můžete zkusit vyplnit IQ testy a dozvědět se tak o sobě třeba i něco nového. Co...

Recenze – Kuře

Rustikální asijské chutě ve sklepení vinohradského činžáku. To nabízí autentická korejská kuchyně v restauraci Kuře. Upřímně řečeno, první pohled do nitra lokálu k posezení příliš nezve. Poněkud ponurá, mírně už...

Oenoforum 2019

Jménem Agentury Dream Job vám přinášíme pozvání společně s krátkým představením velmi zajímavé bližící se akce, kterou očekávají především odborníci z řad našich vinařů. Ve dnech 20. – 21. 6. 2019 v...

Recenze – Na Pekárně

Je jedním z chrámů české klasiky. Vždy tam narazíte na krmě striktně odvedené podle historických základů. Dokonce někdy jsou to i receptury, které jakoby do arzenálu prostých selských jídel ani...

Gastro soutěže – co nás čeká do konce roku 2019?

Zajímá Vás gastronomie a rádi byste viděli souboj těch nejlepších z řad našich mladých i zkušených profesionálů? Agentura Dream Job vám tento týden přináší seznam několika soutěží z našeho gastro světa, na...

Recenze – Restaurace Na Krétě

Má-li hospoda za sebou historii trvající 125 let, nemůže to být obyčejná nálevna. O restauraci Na Krétě v Hořovicích to platí bezezbytku. Po rozsáhlé rekonstrukci před třemi lety dostal hlavní...

Cestovní ruch – statistika 1.Q 2019

Do hromadných ubytovacích zařízení (HUZ) v Česku přijelo během prvního čtvrtletí 3,9 milionu hostů, což bylo o 1,8 procenta více než ve stejném období předchozího roku. Z necelých čtyř milionů ubytovaných polovinu...

The dual school system for hospitality & gastronomy services in Germany

Often, I am asked what kind of education I have within the hospitality industry and when I say my title, nobody understands what that means. My title is „Hotelfachfrau“ which...

Recenze – Levitate Restaurant

Vstup Levitate Restaurantu do vysoké gastronomie metropole nebyl nijak skromný. Naopak, restaurace vtrhla na scénu sebevědomě, opírajíc se o ne zcela obvyklý koncept. Není kdovíjak nápadná, ač fotografie na stěně...