Zprávy ze světa hospitality a gastrojobs

Přinášíme vám zajímavosti, novinky, rozhovory se zajímavými osobnostmi v oboru a další…

Rozhovor s osobností – Barbora Jelínková

Barbora Jelínková se v hotelnictví pohybuje již 20 let, vyzkoušela si práci recepční, executive lounge manažerky, asistenta front office manažera i vedoucí recepce, po dobu 5 let školila a vzdělávala kolegy...

Recenze – restaurace Miura

Pokaždé, když budete procházet unikátními prostorami hotelu do vlastní restaurace Miura, přepadne vás zvědavé očekávání. Toho, co vlastně je na ní tak jedinečné, že se o tom vyprávějí legendy. Na...

Festival KOLEM SVĚTA

V pražských Vysočanech, konkrétně v prostorách Clarion Congress, jednoho z nejmodernějších kongresových hotelů v České republice, se odehraje velkoformátový cestovatelský festival KOLEM SVĚTA. Akce proběhne koncem listopadu, o víkendu mezi dny 23. 11. a 24. 11. 2019....

Recenze – Portfolio

Zhoupnutí, které před nedávnem restaurace v podloubí Havlíčkovy ulice potkalo, nemělo naštěstí dlouhé trvání ani vážnější dopad. Portfolio šlape jako nejlepší švýcarský chronometr. Vstupte a nechte na sebe působit zvláštně podmaňující...

Rozhovor s osobností – Martina Lazárová

Martina Lazárová je majitelka úspěšné hotelové konzultační společnosti M&J Hotel Advisor a v osobním životě šťastná maminka dvou dětí. Má diplom z College of Tourism Goodwill a MBA z University of New York...

Recenze – Kulaťák

Tak jako je Vítězné náměstí srdcem Dejvic, srdcem Vítězného náměstí je Kulaťák. Deset let jsou dokořán otevřeny brány restaurace, která optimálně využívá strategické lokace. Křižovatka tras tří druhů hromadné dopravy...

Svatomartinské slavnosti

Listopadová aktualita připadající na magické datum 11. 11. se nese v duchu Svatomartinských slavností, které ocení především milovníci dobrého vína. Historie praví, že na svatého Martina vinařům končila služba u sedláků, a spolupráce...

Recenze – SaSaZu

Cesta, po níž vás Andy Tan v SaSaZu provede asijskou gastronomií, patří stále k tomu nejlepšímu, nač můžete z exotických etnických kuchyní v metropoli narazit. Deset let už těší milovníky asijské kuchyně restaurace v jedné...

Rozhovor s osobností – Silvie Cindričová

Silvie vystudovala hotelovou školu v Opavě, po jejíž ukončení vedly její kroky do Švýcarska, kde absolvovala Vyšší odbornou školu hotelnictví a cestovního ruchu v Bellinzoně. Od té doby pracuje v hotelovém oboru s mezinárodním...