Zprávy ze světa hospitality a gastrojobs

Přinášíme vám zajímavosti, novinky, rozhovory se zajímavými osobnostmi v oboru a další…

Recenze – Zas a znova

Sám název restaurace Zas a znova vypovídá o urputnosti, s jakou se dvojice majitelů už dlouho snaží o vybudování opravdu po všech stránkách dobré a prosperující restaurace Zdá se, že tentokrát...

Recenze – Divinis

Původně jeden z prvních, ne-li vůbec první vinný bar ve městě. Spojen vedle skvělých vín i s atraktivní kuchyní si vbrzku získal řady labužníků Tato situace trvá přes několikerou změnu majitelů dodnes....

Vinobraní 2019 začíná na Moravě i v Čechách

Patříte mezi milovníky vína? Pokud ano, tak právě vám patří několik tipů na blížící se víkendy. Agentura Dream Job vám přináší malý přehled nejbližších akcí, kterých se můžete v průběhu září...

Recenze – Curry House

V lázních Teplice, kde se zahraniční klientela rekrutuje převážně z arabských zemí, vyrostla atraktivní restaurace z opačného koutu glóbu. Poněkud překvapivá skutečnost je navíc akcentována mimořádnou oblibou Curry House, která si během...

Rozhovor s osobností – Marek Fichtner

Marku, naposledy jsme s Vámi vedli rozhovor, když jste ještě působil jako šéfkuchař hotelu Kempinski Hybernská. Můžete nám v krátkosti shrnout, co se od té doby událo? Po sedmi letech a odchodu...

Recenze – Dvůr Hoffmeister

To jméno má magickou sílu. Už pouhá zmínka o návštěvě tam rozpouští chmury jako královská lučavka. A to nejen díky tamní už po léta báječné kuchyni! U Hoffmeisterů měli vždy...

DestinaCZe 2019

Jménem Agentury Dream Job bychom vás rádi seznámili s čerstvými výsledky dalšího ročníku stále populárnější soutěže DestinaCZe 2019. Soutěž organizuje agentura CzechTourism a už několik let má za úkol seznamovat veřejnost se...

Recenze – Restaurace Coda

Pokud máme jmenovat restaurace, které do puntíku splňují smysl názvu fine dining tak, jak jej chápeme dnes, potom mezi prvními musí zaznít jméno Coda. Mimořádný desing celého hotelu zdůrazňuje esprit...

Recenze – Restaurant Sequoia

Do podmaňujícího prostředí elegantní restaurace zapadla filozofie jejího nového šéfkuchaře ve vzácné harmonii. Ač Pavol Pavlík zde tak docela nový už není, stále se zaň dá považovat. Menu naznačuje možnosti...