Zprávy ze světa hospitality a gastrojobs

Přinášíme vám zajímavosti, novinky, rozhovory se zajímavými osobnostmi v oboru a další…

Recenze – Bílý Mlýn

Liberečtí labužníci mají novou adresu. Na podmaňujícím místě v trojúhelníku atraktivit přehrady, zoologické zahrady a Liberecké výšiny je Bílý Mlýn vlastně staronovou oázou báječné atmosféry s lákající italskou kuchyní Po nedávné rekonstrukci...

Extrem food a travel festival v Olomouci

Lákají vás exotické chutě? Nebojíte se vyzkoušet extrémní styly moderní gastronomie? Pak je tento festival v Olomouci tou pravou volbou, jak strávit nadcházející víkend! Agentura Dream Job vám přináší více informací...

Recenze – Restaurace Kovárna

Jsou restaurace, které kuchyní, péčí o hosta a vůbec atmosférou posílají světu mlsných jasný signál: „… děláme vše, aby nad českou kuchyní znovu vyšlo slunce“ Tohle splňuje doposledka Kovárna ve...

Rozhovor s osobností – Kateřina Braithwaite

Kateřino, Vy jste kouč, trenér a expert na mezinárodní etiketu. Školíte velké korporátní týmy, ale také jste třeba nedávno školila „etiketu odpoledního čaje“ pro Britskou obchodní komoru. Jak jste se...

Recenze – Zas a znova

Sám název restaurace Zas a znova vypovídá o urputnosti, s jakou se dvojice majitelů už dlouho snaží o vybudování opravdu po všech stránkách dobré a prosperující restaurace Zdá se, že...

Recenze – Divinis

Původně jeden z prvních, ne-li vůbec první vinný bar ve městě. Spojen vedle skvělých vín i s atraktivní kuchyní si vbrzku získal řady labužníků Tato situace trvá přes několikerou změnu majitelů dodnes....

Vinobraní 2019 začíná na Moravě i v Čechách

Patříte mezi milovníky vína? Pokud ano, tak právě vám patří několik tipů na blížící se víkendy. Agentura Dream Job vám přináší malý přehled nejbližších akcí, kterých se můžete v průběhu září...

Recenze – Curry House

V lázních Teplice, kde se zahraniční klientela rekrutuje převážně z arabských zemí, vyrostla atraktivní restaurace z opačného koutu glóbu. Poněkud překvapivá skutečnost je navíc akcentována mimořádnou oblibou Curry House, která...

Rozhovor s osobností – Marek Fichtner

Marku, naposledy jsme s Vámi vedli rozhovor, když jste ještě působil jako šéfkuchař hotelu Kempinski Hybernská. Můžete nám v krátkosti shrnout, co se od té doby událo? Po sedmi letech a odchodu...