Zprávy ze světa hospitality a gastrojobs

Přinášíme vám zajímavosti, novinky, rozhovory se zajímavými osobnostmi v oboru a další…

Hyatt hlásí 1000. opening – gratulujeme!

Neuvěřitelný, již 1000. opening oznámila před pár dny skupina Hyatt Hotels Corporation – přední světová společnost zahrnující portfolio skládající se z 20 prémiových značek ve své oficiální zprávě níže, o kterou se...

Jak nezblbnout a podnikat dál – pozvánka na webinář zdarma

Situace spojená s děním posledních měsíců je pro mnoho lidí stále náročnější, krize si začíná vybírat svou daň. Napětí roste i mezi jindy schopnými podnikateli, kteří se i přes veškerou snahu...

Interview with professional – Jana Jeschek

Jana Jeschek is professional in the hotel industry, the former director of hotels in Switzerland and currently the hotel consultant in the hospitality business. Following the wish of my parents...

Interview with professional – Jana Jeschek

Jana Jeschek is professional in the hotel industry, the former director of hotels in Switzerland and currently the hotel consultant in the hospitality business. Following the wish of my parents...

Jak se bude v roce 2021 vyvíjet přístup hostů a samotná gastronomie?

Gastronomie společně s hotelnictvím a cestovním ruchem prochází v současné době jednou z nejtěžších zkoušek ve své historii. Co nás toto období naučilo, co nám vzalo a co nám naopak přineslo za nové...

Zrušení superhrubé mzdy – co přinese?

Každý rok přináší nějaké změny, my se dnes podíváme na změnu, která zasáhne všechny zaměstnance a jejich zaměstnavatele. Zaměstnanci díky této změně při stejné hrubé mzdě ušetří na daních až...

Roman Paulus a nový projekt v Olomouci

Roman Paulus, šéfkuchař hotelu Radisson Blu Alcron, kde posledních 13 let působil, odchází z Prahy. Díky jeho skvělému kuchařskému umění, získala restaurace Alcron šestkrát michelinskou hvězdu. V letech 2009-2010 se stal držitelem...

HORECA 112 – co přinesla „diskuzní aréna“?

Před týdnem se konala první „Diskusní aréna“ HORECA 112. Pojďme se podívat, co nového tato diskuse s předními představiteli vlády ČR, zástupci našeho oboru a epidemiologem přinesla. Nejdříve si ve stručnosti...

Zlatí lvi 2021 – gratulujeme!

V minulém roce, stejně jako v letech předešlých, proběhla prestižní akce „ ZLATÝ LEV “. Jednalo se již o 8.ročník projektu a jeho cílem je ocenit nejlepší gastro podniky u...