Zprávy ze světa hospitality a gastrojobs

Přinášíme vám zajímavosti, novinky, rozhovory se zajímavými osobnostmi v oboru a další…

Recence – Cucina

Jako Fénix povstalý z popela v nové kráse, tak se poděbradská Cucina, součást butikového hotelu Mammas, po rekonstrukci vepsala mezi dobré adresy u mnoha gourmetů Sympatická atmosféra současnosti Příjemná zahrádka v poklidném parku...

Rozhovor s osobností – Martin Kocourek

Martin Kocourek je jednatelem úspěšné hotelové společnosti a v osobním životě šťastným otcem dvou dcer. Za jeho skvělou kariérou stojí studium hotelové školy, pozice F&B manažera v Německu a mnoho dalšího… Jeho...

Recence – Na Rychtě Jestřebí

V turisticky atraktivních regionech naleznete mnohdy restaurace, které hřeší na početnou obec návštěvníků a vezou se na vlně prostřednosti. Útulná hospůdka Na Rychtě v Jestřebí ovšem tímto případem zdaleka není Už...

Rozhovor s osobností – Petr Manuel Ulrych

Dobrý den, Petře. Máme to štěstí, že Vás řadu let můžeme číst jako redaktora časopisu COT. Jak jste k této práci vlastně dostal? To je dlouhá – už víc jak sedmnáctiletá –...

Zkrachovala cestovní kancelář Thomas Cook

Jedna z největších cestovních kanceláří na světě, britská firma Thomas Cook, kvůli finančním potížím dne 23. 9. 2019 ohlásila krach. Nejstarší cestovní kancelář tak po téměř 180 letech ze dne na den skončila. Společnost založil...

Recenze – Bílý Mlýn

Liberečtí labužníci mají novou adresu. Na podmaňujícím místě v trojúhelníku atraktivit přehrady, zoologické zahrady a Liberecké výšiny je Bílý Mlýn vlastně staronovou oázou báječné atmosféry s lákající italskou kuchyní Po nedávné rekonstrukci...

Extrem food a travel festival v Olomouci

Lákají vás exotické chutě? Nebojíte se vyzkoušet extrémní styly moderní gastronomie? Pak je tento festival v Olomouci tou pravou volbou, jak strávit nadcházející víkend! Agentura Dream Job vám přináší více informací...

Recenze – Restaurace Kovárna

Jsou restaurace, které kuchyní, péčí o hosta a vůbec atmosférou posílají světu mlsných jasný signál: „… děláme vše, aby nad českou kuchyní znovu vyšlo slunce“ Tohle splňuje doposledka Kovárna ve...

Rozhovor s osobností – Kateřina Braithwaite

Kateřino, Vy jste kouč, trenér a expert na mezinárodní etiketu. Školíte velké korporátní týmy, ale také jste třeba nedávno školila „etiketu odpoledního čaje“ pro Britskou obchodní komoru. Jak jste se...