Zprávy ze světa hospitality a gastrojobs

Přinášíme vám zajímavosti, novinky, rozhovory se zajímavými osobnostmi v oboru a další…

Přečtěte si rozhovory se zajímavými lidmi ze světa hospitality a gastrojobs. Nechte se inspirovat.

Interview with Matthieu Mioche, Head of Talent Acquisition and School Relations at HRC International

We have had the pleasure of speaking with Matthieu Mioche, the Head of Talent Acquisition and School Relations in France at HRC International. As a leading hospitality recruitment agency, HRC...

Recruitment Consultant – Barbora Syrová

Barbora Syrová je naším novým Recruitment Consultantem a u nás v Agentuře Dream Job zastává klíčovou roli v poskytování profesionálních služeb v oblasti náboru....

Rozhovor s osobností – Renata Lukášová

Je nám potěšením podělit se s vámi o další rozhovor s významnou osobností našeho Hospitality světa a děkujeme paní Renatě Lukášové, že si našla chvilku a sdílela s námi svůj pohled nejen na...

Glenn Spicker – rozhovor s osobností

We have for you an interesting add of Glenn Spicker, very inspirative gentleman who gave to Prague a lot….He is looking now for a partner, person who loves music and...

Získávání pracovních víz – Petr Sezemský, Expatzone.cz

Tento měsíc jsme pro vás připravili rozhovor s expertem na získávání pracovních víz pro zahraniční zaměstnance. Petr Sezemský, zakladatel projektu Expat Zone vás provede procesem náboru a administrativy, který je nezbytný,...

Interview with professional – Jana Jeschek

Jana Jeschek is professional in the hotel industry, the former director of hotels in Switzerland and currently the hotel consultant in the hospitality business. Following the wish of my parents...

Přišel čas změnit dres? Poradíme jak na to…

Cestovní ruch zažívá dekadentní dobu a pravděpodobně i řada z vás bude muset svůj dosavadní obor alespoň na určitou dobu opustit. V rozhovoru pro časopis COT se tomuto neveselému tématu věnovala Ing....

Rozhovor s osobností – Jindřich Krausz

Jindřich Krausz pochází z Krásné Lípy ze severu Čech a vystudoval hotelovou školu v Liberci. Po škole začínal jako restaurant manager u společnosti Coloseum Restaurants v liberecké Tipsport aréně a restauraci Ypsilon. Jeho...

Rozhovor s osobností – Petr Marek

Petr je hoteliér tělem i duší. Jeho profesní dráha začala v oblasti stravování, na pozici manažera proslulé tradiční české restaurace v Praze. Následně se přesunul do USA, kde získával zkušenosti v hotelových provozech...