Zprávy ze světa hospitality a gastrojobs

Přinášíme vám zajímavosti, novinky, rozhovory se zajímavými osobnostmi v oboru a další…

Glenn Spicker – rozhovor s osobností

We have for you an interesting add of Glenn Spicker, very inspirative gentleman who gave to Prague a lot….He is looking now for a partner, person who loves music and...

Pracovnělékařské služby – pozvánka na seminář k novele vyhlášky

S ohledem na blížící se konec roku budou brzy aktuální i četné legislativní změny a tentokrát rádi sdílíme pozvání od Asociace pro rozvoj kolektivního vyjednávání a pracovních vztahů na blížící...

Svatomartinské 2022

Ročník 2022 bude na Svatomartinská vína rekordní – od 11.11. zamíří na trh cca 2,35 milionů lahví. Celkem se můžeme těšit na 304 vín od 74 vinařů a vinařských firem. O...

Výroční ceny AHR ČR 2022

Výroční ceny AHR ČR mají dlouholetou tradici. Historicky první Výroční ceny byly předány na slavnostním galavečeru v roce 2007 v Táboře. Od té doby se ceny předávaly téměř po celé...

Daňové změny – pozvánka na webinář UOL

Účetnictví a daně – pro většinu noční můra, nikoliv však pro UOL – profesionály, které jejich práce baví a o dění ve svém oboru dokáží příjemnou formou i velmi srozumitelně...

HR akce – říjen 2022

Přijměte naše pozvání na blížící se HR akce – v říjnu je z čeho vybírat… HR days 2022 – 11. ročník tradiční akce a odborného veletrhu, který je určen především pro personalisty a HR...

COVID Avengers – ocenění za podporu cestovního ruchu 2022

COVID Avengers 2022 – Tomáš Prouza, Den okének a SmartGuide Osobnost a projekty, které na základě hlasů odborných i široké veřejnosti získaly ocenění Hrdinové cestovního ruchu 2022. Mezi zásadní bojovníky...

15. konference AHR ČR – pozvánka

Přinášíme pozvání na 15. konferenci AHR ČR, která se uskuteční 20.10. – 21.10.2022 v Brně. Konference kombinuje dva večery s jednodenní odbornou částí. Je určena majitelům, provozovatelům a manažerům hotelů, penzionů a restaurací,...

FOR GASTRO & HOTEL 2022 – zpět v plné síle

Novou éru oboru HoReCa v Česku představí na podzim veletrh FOR GASTRO & HOTEL Oblast pohostinství v Česku prošla kvůli pandemické situaci jedním z nejtěžších období a s tím i nevyhnutelnými změnami. Překonávat překážky...