Search Results for:  – Page 37

Interview with professional – Jana Jeschek

Jana Jeschek is professional in the hotel industry, the former director of hotels in Switzerland and currently the hotel consultant in the hospitality business. Following the wish of my parents...

Interview with professional – Jana Jeschek

Jana Jeschek is professional in the hotel industry, the former director of hotels in Switzerland and currently the hotel consultant in the hospitality business. Following the wish of my parents...

Jak se bude v roce 2021 vyvíjet přístup hostů a samotná gastronomie?

Gastronomie společně s hotelnictvím a cestovním ruchem prochází v současné době jednou z nejtěžších zkoušek ve své historii. Co nás toto období naučilo, co nám vzalo a co nám naopak přineslo za nové...

Ecommerce Manager – brand new project, Prague

We just opened a new interesting position of the Ecommerce Manager (ECM) and we are looking for a suitable candidate with the right passion for hospitality and on-line world. Our...

Zrušení superhrubé mzdy – co přinese?

Každý rok přináší nějaké změny, my se dnes podíváme na změnu, která zasáhne všechny zaměstnance a jejich zaměstnavatele. Zaměstnanci díky této změně při stejné hrubé mzdě ušetří na daních až...

F&B Manager – 4∗hotel, severní Čechy

Pro úžasnou zámeckou restauraci v severních Čechách hledáme zkušeného F&B Managera s němčinou. Ideální je kandidát s hotelovým backgroundem (F&B / Operations), který se cítí na to být číslo 1 ve velmi vyhledávaném...

Pre-opening Expert – nový projekt, Praha

Máme otevřenou pozici Pre-opening Experta. Hledáme specialistu na otvírání projektů/rezidencí, se zkušeností s koordinací projektů od stavební fáze k úspěšné kolaudaci a předání provozu GM. Pro tuto roli bychom potřebovali již zkušeného...

Cluster Revenue Manager – brand new project, Prague

For a new international residence chain we are looking for a suitable candidate for the position of Cluster Revenue Manager. The residences will be located in Prague and another destination...

Roman Paulus a nový projekt v Olomouci

Roman Paulus, šéfkuchař hotelu Radisson Blu Alcron, kde posledních 13 let působil, odchází z Prahy. Díky jeho skvělému kuchařskému umění, získala restaurace Alcron šestkrát michelinskou hvězdu. V letech 2009-2010 se stal držitelem...