||

← Zpět

Datum zveřejnění
Kategorie

Novou éru oboru HoReCa v Česku představí na podzim veletrh FOR GASTRO & HOTEL

Oblast pohostinství v Česku prošla kvůli pandemické situaci jedním z nejtěžších období a s tím i nevyhnutelnými změnami. Překonávat překážky a sdílet zkušenosti pomáhá již tradiční veletrh hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie FOR GASTRO & HOTEL. Letošní, už 12. ročník proběhne ve dnech 29. září až 1. října v PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Jedná se o akci, která napomáhá kontraktům, propojuje nabídku i poptávku na českém trhu a poskytuje prostor nejlepším technologiím, potravinám a novinkám v oboru. Návštěvníci mají možnost osobního setkání nejen s klienty, ale také se svou konkurencí a mohou nasbírat inspiraci pro své projekty. „Také letos se v rámci této události sejdou jak profesionálové z oboru, tak milovníci kvalitní gastronomie. Představí se nové startupy a vize, které segment HoReCa posouvají dál,“ říká manažerka veletrhu FOR GASTRO & HOTEL Maria Wohlrabová.

V rámci veletrhu proběhnou také kuchařské prezentace za podpory partnerů  veletrhu a oborových firem. Například agentura T&M CREATIVE představí další vydání komponovaného programu plného novinek a trendů z gastronomie pod názvem GASTRO TOUR a pozve na pódium ty nejlepší kuchaře. Již pošesté proběhne souběžně i odborný KONGRES FOR GASTRO & HOTEL, a to první a druhý den veletrhu 29. a 30. září v Kongresovém sále výstaviště. I letos se bude věnovat aktuálním tématům a problémům oboru, o kterých budou účastníkům přednášet významné osobnosti napříč segmentem HoReCa. Profesionálové od nich získají cenné informace i rady při osobním setkání.

Vítanou novinkou, kterou byste neměli minout  je GASTRO COFFEE – „Kavárna o všem, co potřebujete vědět o gastronomii!

Součástí veletrhu, v Hale 4, je také kavárna, kde bude probíhat program doslova nabitý informacemi z trhu české gastronomie. Záštitu převzal Český Gastronomický Institut, který zde zastupuje Lenka Vohradníková. Už nyní můžeme nalákat na témata, která budou rezonovat českou gastronomií. Od HR na téma Nedostatek kvalitní pracovní síly v gastronomii. Jak na boj s větrnými mlýny? Nebo také jít k základu a jak si vychovat budoucí sílu, kdy promluví Jiří Roith na téma Obor gastronomie je sexy aneb jak pracovat s novými talenty a přivést je ke studiu tohoto oboru?

Zkušenosti ze zahraničí, ambasadorkou vzdělávání je vítězka soutěže MasterChef Česko Kristína Nemčková, která je nyní hlavně součástí teamu Michelinské restaurace Story. Nebude chybět bistrologie, nemalá součást současné gastronomie a kdo jiný, než Vojta Václavík za Kro Kitchen. Určitě doražte! Dávka inspirace je tady. Nemyslíme jen na restaurace, ale i institucionální stravování a školní jídelny. Systémová změna nejen školního stravování! Nabídne Alexandra Košťálová za Státního zdravotní ústavu a hlavní tvář projektu Máme to na talíři a není nám to jedno!

Odhalena bude i jedna nová spolupráce – spojení dvou českých značek, které mají chuť dělat věci dobře, kvalitně a společně.

 

Tak doražte!

Předprodej vstupenek ZDE

 

Tým Agentury Dream Job s.r.o.

Zdroj: www.for-gastro.cz 

FOR GASTRO & HOTEL 2022 – zpět v plné síle