Novou éru oboru HoReCa v Česku představí na podzim veletrh FOR GASTRO & HOTEL
Oblast pohostinství v Česku prošla kvůli pandemické situaci jedním z nejtěžších období a s tím i nevyhnutelnými změnami. Překonávat překážky a sdílet zkušenosti pomáhá již tradiční veletrh hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie FOR GASTRO & HOTEL. Letošní, už 12. ročník proběhne ve dnech 29. září až 1. října v PVA EXPO PRAHA v Letňanech.
Jedná se o akci, která napomáhá kontraktům, propojuje nabídku i poptávku na českém trhu a poskytuje prostor nejlepším technologiím, potravinám a novinkám v oboru. Návštěvníci mají možnost osobního setkání nejen s klienty, ale také se svou konkurencí a mohou nasbírat inspiraci pro své projekty. „Také letos se v rámci této události sejdou jak profesionálové z oboru, tak milovníci kvalitní gastronomie. Představí se nové startupy a vize, které segment HoReCa posouvají dál,“ říká manažerka veletrhu FOR GASTRO & HOTEL Maria Wohlrabová.
V rámci veletrhu proběhnou také kuchařské prezentace za podpory partnerů veletrhu a oborových firem. Například agentura T&M CREATIVE představí další vydání komponovaného programu plného novinek a trendů z gastronomie pod názvem GASTRO TOUR a pozve na pódium ty nejlepší kuchaře. Již pošesté proběhne souběžně i odborný KONGRES FOR GASTRO & HOTEL, a to první a druhý den veletrhu 29. a 30. září v Kongresovém sále výstaviště. I letos se bude věnovat aktuálním tématům a problémům oboru, o kterých budou účastníkům přednášet významné osobnosti napříč segmentem HoReCa. Profesionálové od nich získají cenné informace i rady při osobním setkání.
Vítanou novinkou, kterou byste neměli minout je GASTRO COFFEE – „Kavárna o všem, co potřebujete vědět o gastronomii!

Zkušenosti ze zahraničí, ambasadorkou vzdělávání je vítězka soutěže MasterChef Česko Kristína Nemčková, která je nyní hlavně součástí teamu Michelinské restaurace Story. Nebude chybět bistrologie, nemalá součást současné gastronomie a kdo jiný, než Vojta Václavík za Kro Kitchen. Určitě doražte! Dávka inspirace je tady. Nemyslíme jen na restaurace, ale i institucionální stravování a školní jídelny. Systémová změna nejen školního stravování! Nabídne Alexandra Košťálová za Státního zdravotní ústavu a hlavní tvář projektu Máme to na talíři a není nám to jedno!
Odhalena bude i jedna nová spolupráce – spojení dvou českých značek, které mají chuť dělat věci dobře, kvalitně a společně.
Tak doražte!
Předprodej vstupenek ZDE
Tým Agentury Dream Job s.r.o.
Zdroj: www.for-gastro.cz
