← Zpět

Datum zveřejnění
Kategorie

Milovníci gastronomie, zbystřete! Od 19. března do 13. dubna probíhá v České republice největší kulinářská událost roku – Restaurant Week 2025. Tento festival otevírá dveře do vybraných restaurací v Praze, Brně, Ostravě a Plzni a nabízí jedinečnou možnost ochutnat exkluzivní tříchodová menu za zvýhodněné ceny. Pokud hledáte ideální příležitost k objevování nových chutí, právě teď je ten správný čas!

Co vás čeká?

Během festivalu se zapojené podniky snaží předvést to nejlepší ze své kuchyně. Hosté si mohou vybrat z pečlivě sestavených menu, která zahrnují předkrm, hlavní chod a dezert, a to za cenu 490 Kč nebo 790 Kč.

Kde si pochutnáte?

Restaurant Week se koná napříč Českou republikou, konkrétně v Praze, Brně, Ostravě a Plzni. Mezi podniky, které rozhodně stojí za návštěvu, patří například Da Pietro, kde si vychutnáte špičkovou neapolskou pizzu, nebo legendární Hospoda Na Spilce, která se nachází v historických prostorách plzeňského pivovaru. Pokud preferujete něco exotičtějšího, japonská restaurace Gokana přináší autentické chutě Asie, zatímco Grill Vulcano v Brně láká na luxusní tomahawk.

Jak se zúčastnit?

Chcete se zapojit? Stačí si na webu festivalu vybrat restauraci, rezervovat si místo a vydat se na gastronomický zážitek. Rezervace je omezena na 90 minut, což zajišťuje, že si jedinečný zážitek mohou užít všichni zájemci. Navíc, pokud přijdete ve skupině osmi lidí, jeden z vás dostane menu zdarma.

Proč si Restaurant Week nenechat ujít?

Tento festival je skvělou příležitostí, jak objevovat nové podniky a ochutnat jedinečná jídla za dostupné ceny. Podle dosavadních statistik získal Restaurant Week průměrné hodnocení 4,7 z 5 a 97 % hostů ho doporučuje svým přátelům. Tak proč si tuto šanci nenechat ujít?

Rezervujte si své místo a dopřejte si gurmánský zážitek, na který budete dlouho vzpomínat!

Zdroj: CzechCrunch, Restaurant Week

Restaurant Week 2025: Největší kulinářský festival je v plném proudu!