Letiště Václava Havla Praha cestujícím brzy nabídne několik nových gastro provozoven. Patří mezi ně například koncept Natoo, který nabízí zdravější variantu rychlého občerstvení, čerstvé šťávy a saláty. Nebo také stánek se světoznámou italskou značkou Lavazza, který se zaměřuje na prodej kávy a drobného občerstvení. Mezi lokálními značkami nebude chybět Bageterie Boulevard. Ta kombinuje francouzské pečivo s typickými lahůdkami evropské gastronomie.
O všechny gastro provozovny se postará společnost Lagardère Travel Retail, která zvítězila v koncesním řízení Letiště Praha. Bude tedy provozovat 14 obchodních jednotek, reprezentujících 11 gastronomických konceptů.
„Pro Letiště Praha je prioritou cestující a jeho spokojenost. Proto je naším cílem dosažení maximálního zážitku z nabídky našich produktů a služeb. V tomto trendu pokračujeme ve všech odvětvích a v maximální možné kvalitě. Výběrové řízení a jeho parametry jsme tedy nastavili tak, abychom dosáhli co největšího možného výběru gastro provozoven a uspokojili jsme tak preference každého cestujícího. Důkazem jsou všechny nové koncepty a budoucí otevření všech provozoven,” říká František Kachlík, ředitel Komerčních aktivit Letiště Praha.
Nový food court

Cestující se mohou těšit i na oblíbené kavárny Costa Coffee a francouzské pekařství PAUL, jejichž je Lagardére Travel Retail v České republice exkluzivním provozovatelem. V rámci prstu D na Terminálu 2 vznikne nový food court, jehož součástí bude zmíněná Bottega a Costa Coffee, které budou otevřené v nonstop režimu a zajistí tak obsluhu cestujících v režimu 24/7.

TERMINÁL 1: kavárna So Coffee a stánek Paul, stánek Natoo, Bottega prosecco bar & caffé a kavárna Paul
TERMINÁL 2: stánky Paul, Beer & Pretzels, Lavazza, Natoo, PRG Take off Bar a Bread&Co, Bageterie Boulevard, Costa Coffee kavárna a Bottega Prosecco Bar & Restaurant
Klidné a pohodové cestování všem!
Zdroj: Letiště Praha
Letiště Václava Havla Praha cestujícím brzy nabídne několik nových gastro provozoven. Patří mezi ně například