Sir Hotel

← Zpět

Datum zveřejnění
Kategorie

Sir Hotels, renomovaná síť butikových hotelů, brzy otevře svůj první hotel v Praze a přináší s sebou jedinečnou kombinaci luxusu, originality a propojení s místní kulturou. Každý hotel Sir odráží charakter města, ve kterém se nachází, a pražský hotel nebude výjimkou. Návštěvníci se mohou těšit na interiéry, které spojují historické prvky s moderním designem, a zároveň budou obohaceny o umělecké instalace inspirované místní kulturou.


Autentický design a umění v srdci Prahy


Pražský Sir Hotels nabídne 76 luxusních pokojů s moderními technologiemi a vysokým komfortem. Každý z pokojů byl pečlivě navržen tak, aby poskytoval nejen stylové prostředí, ale také autentický zážitek spojený s městem. Design interiérů se zaměří na propojení elegantní architektury s inovativními prvky, čímž vytváří prostor pro návštěvníky, kteří si potrpí na detaily a krásu. Hotel navíc spolupracuje s místními umělci a designéry, aby zdůraznil jedinečný pražský charakter.


Špičkové služby pro náročné hosty


Pražský Sir bude disponovat špičkovými službami, které zajistí maximální pohodlí pro hosty. Zahrnuje plně vybavené fitness centrum pro aktivní návštěvníky a elegantní knihovnu pro ty, kteří si chtějí odpočinout při četbě. Součástí nabídky je i skrytý bar, ideální pro ty, kdo ocení útulné prostředí s unikátními koktejly.


Díky své strategické poloze v centru města, poblíž ikonického Tančícího domu, bude hotel ideálním místem pro prozkoumávání Prahy. Hosté budou mít blízko ke všem hlavním atrakcím města, jako je Karlův most nebo Pražský hrad.


Ceny za noc v hotelu Sir v Praze začínají na 200 € za standardní pokoj, přičemž otevření hotelu se očekává ještě tento rok. S ohledem na sezónu a dostupnost se ceny mohou lišit.


Sir Hotels představuje dokonalou kombinaci luxusu, designu a autenticity, kterou brzy zažijete i v srdci Prahy.


Pro více informací navštivte Sir Hotels.

Sir Hotels přináší svůj ikonický styl do Prahy