← Zpět

Datum zveřejnění
Kategorie

Zarezervuji si hotel, po dlouhé cestě dorazím do hotelu a na hotelové recepci obdržím kartičku s mnoha možnostmi jak využít volný čas v Praze. A to vše ZDARMA. Sen? Kdepak. Zní to neuvěřitelně, ale opak je pravdou. Síť hotelů Czech Inn Hotels dokázala bleskově zareagovat na smutnou hotelovou realitu posledních měsíců a přišla s jedinečným nápadem jak hostům poděkovat za jejich pobyt!

V hlavním městě se řadí mezi nejobsazovanější hotely s ročním počtem hostů přesahující 1 milion. To už je opravdu úcty hodné číslo postarat se o tolik hostů z celého světa! Jen v Praze má Czech Inn Hotels prozatím 19 hotelů a plánuje otevření dalších.

Projekt Praha Tobě běží již 10 dní a využít jej můžete do pondělí 27. 7. Je to snadné. Stačí si zarezervovat svůj pokoj ve Vámi sympatickém hotelu sítě Czech Inn Hotels – seznam hotelů naleznete zde, dorazíte na místo a můžete si začít užívat výhod! 

Jakou akci nebo slevu využijete můžete dle Vaše gusta vybírat hned z několika kategorií – Gastronomie, Děti, Sportování v Praze, Wellness & Beauty, Kultura nebo Nakupování. Mezi akce, které jsou zcela zdarma patří například Škola vaření známého italského šéfkuchaře, hlídání dětí chůvou, půjčení hotelových kol či prohlídka vybraných Czech Inn hotelů. Podrobný přehled všech slev naleznete v přehledném manuálu.

 

Děkujeme týmům Czech Inn Hotels, za jejich snahu udržet aktivní turismus v Česku a zájem o to, aby (nejen) Češi viděli Prahu jinýma očima!

 

Dominika Březinová
Researcher

Agentura Dream Job

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: www.czechinn.cz

Praha Tobě!