Rádi bychom Vám představili jedinečnou nabídku, která je situovaná v kouzelných prostorech zámeckého hotelu. Na pozici Sous Chef hledáme kandidáta, zkušeného v přípravě pokrmů nejen formou bufetu, ale také v formou a’la carte. Hotel, ve kterém se hosté cítí skutečně jako na zámku oplývá ojedinělým designem a elegantně zařízenými pokoji (cca 180). K dipozici je zde také wellness, vnitřní i venkovní bazén a možnost zahrát si golf.
Kuchař bude připravovat pokrmy té nejlepší kvality a bude se starat o plynulý chod kuchyně.
Náplň práce:
• zodpovědnost za hladký průběh směny,
• organizace přípravy pokrmů a následná expedice,
• kontrola kvality surovin,
• dodržování bezpečnostních a hygienických norem,
• spolupráce s úsekem restaurace.
Požadavky na kandidáta:
• výuční list,
• zkušenosti s přípravou a’la carte menu a přípravou bufetu,
• zájem o přípravu jídel dle moderní gastronomie,
• komunikativní znalost angličtiny, případně němčiny,
• znalost technologie přípravy pokrmů,
• smysl pro pořádek a čistotu,
• pracovní povolení v rámci EU,
• samostatnost a flexibilita.
Nabízíme:
• pracovní příležitost v zahraničí,
• kontrakt na 1 rok s možností prodloužení,
• pracovní režim 5 dní v týdnu,
• možnost ubytování za zaměstnanecké ceny,
• mzdové ohodnocení 32.000 – 36.000 Kč netto/měsíc,
• příjemné pracovní prostředí.