Pro našeho klienta, kterým je zámecký hotel s hlubokou historií, hledáme kandidáta na pozici Zástupce Šéfkuchaře. Hotel je situovaný v blízkosti jezera na severu Německa a nabízí služby prvotřídní kvality. Pohádková atmosféra a vynikající servis hotelu je klíčem ke spokojenosti každého hosta, díky které hotel získává nejlepší hodnocení. Kapacita hotelu je cca 180 pokojů. V zámeckém areálu se pořádají eventy až pro 1500 osob. Celkem 3 fine dining restaurace přímo vybízejí k tomu, ochutnat speciality místní, ale i mezinárodní kuchyně.
Náplň práce:
• příprava surovin a organizace přípravy pokrmů,
• spolupráce s dalšími členy týmu a restaurací,
• zastoupení Šéfkuchaře v případě jeho nepřítomnosti,
• pravidelná kontrola kvality surovin,
• dodržování BOZP a HACCP,
• skladové hospodářství,
• spolupráce při sestavování menu a objednávání surovin se šéfkuchařem,
• zodpovědnost za plynulý chod kuchyně.
Požadavky na kandidáta:
• výuční list,
• min. 3 roky praxe na pozici Sous Chef, Commis Chef nebo Chef de Partie ve 4*/5* hotelu,
• zkušenosti s přípravou a'la carte menu i formou bufetu,
• zájem o přípravu jídel dle moderní gastronomie,
• nutná perfektní znalost angličtiny, případně němčiny,
• znalost technologie přípravy pokrmů,
• smysl pro pořádek a čistotu,
• pracovní povolení v rámci EU,
• samostatnost a flexibilita.
Nabízíme:
• pracovní příležitost v zahraničí,
• kontrakt na 1 rok s možností prodloužení,
• pracovní režim 5 dní v týdnu,
• možnost ubytování za zaměstnanecké ceny,
• mzdové ohodnocení - 38.000 - 44.000 Kč netto/měsíc,
• příjemné pracovní prostředí.