Executive Chef – fresh food concept, Prague Airport

OBSAZENO

Naším současným klientem je provozovatel trendy konceptu restaurací a bister poskytující kvalitní stravování zejména při dlouhých cestách. Tato švýcarská značka jejichž produkty můžete ochutnat při cestách ve 190 provozech - celkem v 11 zemích světa vyčnívá svou čerstvostí a kvalitou surovin, ze kterých připravují chutné sendviče, saláty a italské pokrmy v open kitchen. Na podzim minulého roku úspěšně otevřeli 2 provozy na pražském letišti. Pro třetí, nejnovější aktuálně hledají Head Chefa s manažerskou zkušeností.

Náplň práce:
vedení zaměstnanců kuchyně a restaurace vč. školení a motivace,
náborový proces zaměstnanců,
dozor nad dodržováním stanovených standardů vč. bezpečnostních a hygienických zásad,
skladové hospodářství a kontrola čerstvosti surovin,
pravidelná kontrola poskytovaných služeb zákazníkům,
podílení se na tvorbě zdravého a chutného menu od snídaňových menu, přes snacky až po večeře,
příprava pokrmů v konceptu open kitchen,
výběr nejvhodnějších dodavatelů a jednání s nimi,
komunikace a reportování vedení společnosti.

Požadavky na kandidáta/ku:
předchozí zkušenosti na obdobné vedoucí pozici min. 2 roky,
výuční list,
znalost ČJ, znalost AJ na komunikativní úrovni (Nj výhodou),
znalost práce s PC,
přehled v restauračním provoze,
orientace na zákazníka,
schopnost pracovat v týmu,
přirozený leader.

Klient nabízí:
zajímavé mzdové ohodnocení + velmi příjemné benefity společnosti, motivační příspěvky a zázemí stabilní mezinárodní společnosti.

Pokud Vás tato fresh nabídka zaujala, neváhejte nám zaslat životopis na: job@dream-job.cz!