Bistro Manager – nový koncept

OBSAZENO

Naším klientem je úspěšná mezinárodní společnost, která svými produkty a novým trendy konceptem zaměřeným na čerstvost a lehkost, přinesla výraznou změnu do standardní nabídky občerstvení nejen na pražském letišti. Současní „travellers“ potřebují energii, chuť a kvalitu a právě to, ve všech svých restauracích, náš klient nabízí. Hledáme zkušeného manažera / šéfa kuchyně, který se bude na atraktivním konceptu aktivně podílet. Nejprve bude řídit nový bistro provoz, podporovat a vést tým cca 10 kolegů a následně se posune do role kontroly a dohledu nad kvalitou pro všechny restaurace.

Co očekáváme:
• předchozí praxe na pozicích Šéfkuchař, Executive chef, zástupce šéfkuchaře min. 3 roky,
• chuť aktivně vařit (systém open kitchen), podílet se na celkové prezentaci produktu a menu,
• prokazatelnou zkušenost s vedením týmu,
• znalost hygienických norem, pravidel HACCP, skladového hospodářství,
• ekonomický přehled – kalkulace, optimalizace nákladů, sledování a vyhodnocování výsledků,
• znalost trendů v gastronomii, přirozenou úctu k surovinám a pozitivní přístup k vaření,
• schopnost předávat zkušenosti dál a motivovat tým.

Co nabízíme:
• férové mzdové ohodnocení + velmi příjemné benefity společnosti, motivační příspěvky,
• zázemí stabilní mezinárodní společnosti s podporou kolegů a možnost podílet se na rozvoji a úspěchu zajímavého konceptu.

Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte a zašlete nám své CV na: job@dream-job.cz! Tým Agentury Dream Job se těší na spolupráci.