Zprávy ze světa hospitality a gastrojobs

Přinášíme vám zajímavosti, novinky, rozhovory se zajímavými osobnostmi v oboru a další…

#světovéČesko

Na podporu domácího i příjezdového cestovního ruchu plánuje Česká centrála cestovního ruchu-CzechTourism v momentě rozvolnění cestování spustit marketingové kampaně doma i v zahraničí. Na domácí kampaň se zastřešujícím konceptem #světovéČesko a celkovým...

Travelcon 2021 – pozvání

2 dny, 3 sály, 20+ přednášek, 40+ speakerů Ve dvou dnech plných přednášek, workshopů a diskuzí se otevřou otázky současných trendů turismu, na které odborníci na cestovní ruch i profesionálové...

Daně – deadline se blíží!

Máme tady opět rychle se blížící termín pro podání daňového přiznání a níže přinášíme rychlý souhrn ke změnám a letošnímu upgradu online vyřízení. Pozitivní zprávou pro všechny, kteří řeší nyní...

VZP – příspěvky na psychosociální podporu

Pracovní skupina Rady vlády pro duševní zdraví iniciovala šetření v oblasti dopadů probíhající epidemické krize na duševní zdraví obyvatel v České republice. Dle studie Národního ústavu duševního zdraví stoupl v této době výskyt...

Hyatt hlásí 1000. opening – gratulujeme!

Neuvěřitelný, již 1000. opening oznámila před pár dny skupina Hyatt Hotels Corporation – přední světová společnost zahrnující portfolio skládající se z 20 prémiových značek   ve své oficiální zprávě níže, o kterou se...

Jak nezblbnout a podnikat dál – pozvánka na webinář zdarma

Situace spojená s děním posledních měsíců je pro mnoho lidí stále náročnější, krize si začíná vybírat svou daň. Napětí roste i mezi jindy schopnými podnikateli, kteří se i přes veškerou snahu...

Interview with professional – Jana Jeschek

Jana Jeschek is professional in the hotel industry, the former director of hotels in Switzerland and currently the hotel consultant in the hospitality business. Following the wish of my parents...

Interview with professional – Jana Jeschek

Jana Jeschek is professional in the hotel industry, the former director of hotels in Switzerland and currently the hotel consultant in the hospitality business. Following the wish of my parents...

Jak se bude v roce 2021 vyvíjet přístup hostů a samotná gastronomie?

Gastronomie společně s hotelnictvím a cestovním ruchem prochází v současné době  jednou z nejtěžších zkoušek ve své historii. Co nás toto období naučilo, co nám vzalo a co nám naopak přineslo za nové...