Zprávy ze světa hospitality a gastrojobs

Přinášíme vám zajímavosti, novinky, rozhovory se zajímavými osobnostmi v oboru a další…

Přečtěte si rozhovory se zajímavými lidmi ze světa hospitality a gastrojobs. Nechte se inspirovat.

Rozhovor s osobností – Miroslav Bauer

Pan Miroslav Bauer, byť narozen v Praze, hlavním městě Československa, jako sedmiletý opustil zemi s rodiči po sovětské invazi a studia – od základních až po univerzitní v oborech Business Administration, ekonomie a...

Rozhovor s osobností – Martina Vondrová

Dne 6.6. 2014 jsme navázali spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů ČR. Při této příležitosti jsme pro Vás připravili rozhovor s Martinou Vondrovou. Martina Vondrová působí na postu obchodní manažerky Asociace cukrářů a...

Rozhovor s osobností – Daniela Nová

Obchodní ředitelka, Daniela Nová, skupiny Accor Hotels pro Českou republiku patří k dlouhodobým oporám tohoto řetězce. V rámci obecného hospitality top managementu se řadí k nejloajálnějším managerům, kteří své jméno trvale spojili s jedinou...

Rozhovor s osobností – Milan Ballík

Je naším potěšením, že jsme začali spolupracovat s věhlasným mystery shopperem, publicistou a milovníkem dobré gastronomie, panem Milanem Ballíkem. Každý týden si tak na našich webových stránkách budete moci přečíst jednu...

Rozhovor s osobností – Marek Fichtner

Pan Marek Fichtner, rodák z adršpašských skal, započal svoji kariéru jako kuchař v domácím prostředí hotelového provozu v Adršpachu. Jeho kariérní vzestup však záhy nabral raketového tempa. Kometa jeho profesního vĕhlasu proletĕla Švýcarskem,...

Rozhovor s osobností – Jaromír Pažout

Jaromír Pažout je jedním z předních expertů pro internetovou hotelovou strategii – jak si vybudovat přímý online prodej, jak správně využít web, optimalizovat viditelnost online, mobilní technologie, vybudovat firemní značku na...

Rozhovor s osobností – Martin Žídek

Pan Martin Žídek se narodil 26. února 1975 v Kolíně. Po dokončení Střední hotelové školy v Poděbradech vycestoval do Německa, kde započal svou pracovní kariéru jako Restaurant supervisor. Po návratu do ČR nastoupil...

Rozhovor s osobností – Jiří Roith

Pan Jiří Roith je zakladatel projektu „Kulinářské umění“, kterému se věnuje od roku 2013. Ve svém profesním životě působil od roku 1995 až do roku 2008 v prodeji a marketingu jak...

Rozhovor s osobností – Daniel Tylinger

Pan Daniel Tylinger /37/ v současné době zastává post hotel managera a obchodního a marketingového ředitele v The Mark Luxury Hotel Prague (dříve Kempinski). Pan Tylinger má dlouhodobé zkušenosti v hotelové branži v oblasti...